21ος Αιώνας: η Ελλάδα της Διαφθοράς στο Δ.Ν.Τ.

¨Όλοι στο βούρκο είμαστε,
κάποιοι όμως από εμάς κοιτάζουν τ΄ αστέρια."
Όσκαρ Ουάιλντ – Ιρλανδός συγγραφέας (1854-1900)

"Ένα παιδί μετράει τ΄άστρα"
Μενέλαος Λουντέμης – Έλληνας συγγραφέας (1912-1977)

Τότε που ο Μενέλαος Λουντέμης έγραψε αυτό το μυθιστόρημα (1957) πολλοί από εμάς που έχουμε περάσει τα 70 και βρισκόμαστε ακόμη στη ζωή ήμασταν έφηβοι.
Υπήρχαν και τότε σοβαρά προβλήματα αλλά ο ουρανός ήταν σχετικά καθαρός
και μπορούσαμε να κοιτάζουμε και να μετράμε αστέρια!
Σήμερα όμως ο βούρκος ξεχείλισε και σε λίγο θα μας σκεπάσει, θα μας κρύψει τον ουρανό και δεν θα μπορούμε πια ούτε να κοιτάζουμε, ούτε και να μετράμε αστέρια!

Ας κάνουμε κάτι επί τέλους!
Εκείνο που περνάει από το χέρι μας είναι αν απαλλαγούμε
οριστικά από τους Λύκους που αναθέσαμε να φυλάνε τα Πρόβατα.
Τους διεφθαρμένους δηλαδή Πολιτικούς και Εργατοπατέρες!
Να αποστομώσουμε έτσι τον κ. Ντομινίκ Στρος Κάν που είπε πως:

Η Ελλάδα είναι μία Χώρα βουτηγμένη στα…Σπαρτά!!!


Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΤΡΑΓΑΚΗΣ!

Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ!

Σε μία δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα και τους Έλληνες που μαστίζονται από την  ανεργία, την ανέχεια, την απελπισία, την  ανασφάλεια για το μέλλον αλλά και την αγανάκτηση. Σε μια χρονική στιγμή που η Χώρα προσπαθεί να απαλλαγή από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα των αεριτζήδων και των πολιτικών απατεώνων και των νταβατζήδων, μετά τον για 24 ώρες Πρόεδρο της Βουλής Κύριο Βύρωνα Πολύδωρα, έρχεται ο νυν Πρώτος Αντιπρόεδρος  της Βουλής Κύριος Γιάννης Τραγάκης να υπερκαλύψει το θράσος του Πολύδωρα που διόρισε την κόρη του, διορίζοντας αυτός ολόκληρο το Σόι του!
Απαιτείται Εδώ και Τώρα άμεση αντίδραση των θεσμοθετημένων οργάνων όπως είναι η Κυβέρνηση, η Βουλή, η Δικαιοσύνη, τα Πολιτικά Κόμματα. Κάποτε επί τέλους πρέπει να γίνει η Αρχή για Κάθαρση από τη Μούχλα του Παλαιοκομματισμού, του Ρουσφετιού, της Αναξιοκρατίας, της Διαφθοράς και να επιβληθούν σοβαρές ποινές προς γνώση και συμμόρφωση!
Οι κύριοι Πολύδωρα και Τραγάκης επιβάλλεται να διαγραφούν από το Κόμμα τους και ο να αφαιρεθεί από τον κύριο Τραγάκη το αξίωμα του Αντιπροέδρου της Βουλής, δεν του αξίζει. Το πολιτικό σύστημα υποχρεούται να περιφρουρήσει την αξιοπιστία του.
Αν υλοποιηθούν τα παραπάνω και σε επόμενες εκλογές οι Κύριοι Τραγάκης και Πολύδωρας θέσουν ξανά υποψηφιότητα με οποιοδήποτε Κόμμα ή Μόρφωμα και ψηφιστούν και επανεκλεγούν, τότε θα επιβεβαιωθεί η ρήση που υποστηρίζει πως Είμαστε Άξιοι της Τύχης μας!

Λαύριο, 25 Αυγούστου 2012                                       

                                             Λευτέρης  Στ.Τερζάκης     
                                    Συνταξιούχος Αυτοκινητιστής Ταξί
              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου